Obama hoopt Mariah Carey, Nicki Minaj

Geplaatst op donderdag 13 december 2012 @ 20:22 , 512 keer bekeken

Obama hoopt Mariah Carey, Nicki Minaj Kan 'het uitzoeken'

door Billboard Personeel | 15 oktober 2012 05:45 EDT
Michael Becker / FOX

0

Obama Blues
PBS

Kunstenaars in dit artikel

p83855vki6d.jpg
Mariah Carey
q03785upzoy.jpg
Nicki Minaj

Gerelateerde artikelen

Barack Obama krijgt '99 'Problemen' Election Remix: Horloge

De president heeft 99 problemen, maar Mitt Romney is niet een in de virale video.

Mariah Carey voegt extra beveiliging Na Nicki Minaj Clash

Mariah Carey heeft extra beveiliging ingehuurd na een incident op de set van 'American Idol', waarin collega-rechter Nicki Minaj vervloekte de "Dreamlover" zanger uit en volgens haar later merkte: "Als ik een pistool had, zou ik schiet die teef. "

Mariah Carey Scores Zoete 16de nummer 1 op Dance / Club Play Songs

De diva is 'Triumphant' boven op het opname weer.

President Barack Obama gewogen in op de woedende vete tussen "American Idol" rechters Mariah Carey en Nicki Minaj op vrijdag mee te spelen met vragen van een radio host ondanks lijkt te weinig weten over de inter-diva situatie.

 

"Ik denk dat ze gaan om te kunnen het uitzoeken, ik ben ervan overtuigd," een geamuseerd Obama vertelde Michael Yo van The Yo Show . "Ik ben helemaal over het samenbrengen van mensen, werken voor dezelfde oorzaak, ik denk dat beide vooraanstaande kunstenaars zullen in staat zijn om ervoor te zorgen dat ze naar voren gaan verhuizen en niet achteruit te gaan."

 

 

Obama werd ook gevraagd point blank welke artiest hij de voorkeur geeft.Makkelijk, zei hij.

 

"Mariah, ze eigenlijk gedaan een aantal evenementen voor ons. Ik heb leren kennen haar en Nick (Cannon), ze is een fantastische vrouw. Nicki weet ik niet, maar ik heb haar op mijn iPod."

 

Yo later vroeg Obama over zijn magere prestaties tijdens het eerste presidentiële debat met Mitt Romney. "Ik had een slechte nacht," gaf hij toe.

 

Carey verluidt ingehuurd extra persoonlijke veiligheid naar aanleiding van een 2 oktober incident op de set van 'American Idol', waarin collega-rechter Nicki Minaj vervloekte de "Dreamlover" zanger uit, schreeuwen "Ik ga je knock-out" en "Ik vertelde hen dat ik 'm niet f - kin' ophangen met haar f -. kin 'hoogheid daar "

-

Ter discussie

                        Sorteer op populaire nu                                Sorteren op Beste waardering                                Sorteren op nieuwste eerst                                Sorteren op oudste eerst                  
Toont 5 van de 15 reacties
noavatar32.png
  • Bericht als ...
  • Beeld
Real-time bijwerken is gepauzeerd . (CV)
  • WeBad_UMad , I Love Music! Rihanna's my fave dus praat niet over haar! Ik ben ook argumentatieve. Kijk uit voor mij! Houd Kalm en Bright Like A Diamond Shine!

    Ik hou van hoe Obama weegt in op het laatste nieuws in de popcultuur. Hoe kon je niet herbenoemen deze man?! Hij heeft eigenlijk een persoonlijkheid, iets wat uiterst belangrijk voor een president. 

  • YAAAAAAAAYYYYYYYYYYY HIJ ZEI Mariah Carey Mariah Carey ALL DAY 24 \ 7 NICKI MINAJ moet haar WEIRD ASS SIT DOWN MET DIE GEK GHETTO ASS PRUIKEN NICKI CANT het bezit van een kaars om MARIAH CAREY NOOIT NOOIT NIET IN DEZE TIJD!!! !!
  • bennie
    Om iedereen die niet goed gelezen: Mariah is een prachtige dame. 
    Obama kent haar, zodat hij kan vertellen, in tegenstelling tot veel haters. 
    Kan niet wachten op de o-zo-voorspelbare negatieve reacties .... 
    By the way , heb ik al gedaan niet dat Nicki Minaj was een goede 
    keuze voor deze hele AI rotzooi begonnen. 
    Omdat het een rapper betekent niet dat je kunt een geweldige herkennen 
    nu zangtalent en het lijkt ze niet zichzelf te gedragen. 
    En ja, ik houd van muziek Nicki's!
  • sunsets55

    Ik weet niet over prachtige dame. Ik ken mensen die weten Mariah en tenzij je op haar niveau in de muziek business, ze denkt dat je een van de 'kleine mensen'. en de camera niet laten zien wat mariah tegen haar zei. je begrijpt moet, Mariah is echt niet anders dan iemand anders. alleen maar omdat ze een icoon [rollen ogen] die niet geven haar het recht om neer te kijken op iemand.

Meer functies

Alle functies
promoImage1017.jpg
promoImage1018.jpg
promoImage1016.jpg


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: